Hvad er FrivilligVest?

Der er en frivillig i os alle!

Vi er en forening, der bakker op om det frivillige arbejde og engagement. Vi vil sammen udvikle og udbrede det frivillige arbejde.

 

Hvordan kan du og din forening bruge FrivilligVest?

Du kan få hjælp til din fondsansøgning.
Vi læser meget gerne din ansøgning igennem og giver dig inputs til formuleringer, indhold og opbygning.
Vi tager også en snak om relevante fonde.

Frivilligvest kan hjælpe dig, hvis du gerne vil starte netværksmøder op.
Er der andre frivillige foreninger, som laver noget, der minder om det I gør i jeres forening eller nogle som gør noget helt andet og tænker I, at det kunne være en god idé at blive klogere på hinanden? Så hjælper vi jer gerne med at skabe et rum, hvor I kan blive opdaterede på hinanden og hente inspiration med hjem til jeres frivillige engagement.

Når du fortæller os, hvilke typer af frivillige opgaver, du allerhelst vil løse, så kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige sted at blive frivillig.
Vi tager meget gerne en snak med dig og finder frem til, hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi ud af, om det frivilligjob allerede er slået op på frivilligfrivilligjob.dk eller hvilken forening/projekt, det kunne være relevant for sig at blive frivillig hos.

Du kan få projektsparring hos FrivilligVest.
Sidder du midt i et projekt og har brug for nye indspark og idéer, så send en mail eller ring til os. Vi aftaler et mødetidspunkt og får talt om de udfordringer I har.

FrivilligVest tilbyder dig og din forening deltagelse i:

  • Kurser
  • Temadage
  • Events
  • Foredrag

Kig under arrangementer og hold øje med FrivilligVest på Facebook.

Vi vil rigtig gerne kende jeres behov
Så har du og din forening eller frivillige projekt en idé eller behov for kursus, temadag eller ny viden, så kontakt FrivilligVest.

 

FrivilligVest er med til at synliggøre og skabe sammenhæng i det frivillige arbejde. Vi tilbyder at koordinere og samarbejder gerne tværgående.

Vi arbejder med mangfoldighed i anerkendelsen af frivilligheden.

Læs mere om FrivilligVest

Hvis du skulle have lyst til at læse mere om FrivilligVest, så har vi samlet en stribe dokumenter, du kan give dig i kast med: