Hvad er FrivilligVest?

Der er en frivillig i os alle!

FrivilligVest er frivilligcentret i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi har fokus på frivillige og ildsjæle indenfor alle områder af frivillighed bl.a. kultur, idræt, det sociale område, borger- og sogneforeninger osv.

Vi er en forening, der bakker op om det frivillige arbejde og engagement. Vi vil sammen udvikle og udbrede det frivillige arbejde.

FrivilligVest er med til at synliggøre og skabe sammenhæng i det frivillige arbejde. Vi tilbyder at koordinere og samarbejder gerne tværgående.

Vi arbejder med mangfoldighed i anerkendelsen af frivilligheden.

 

Hvordan kan du og din forening bruge FrivilligVest?

Du kan få hjælp til mange forskellige ting hos FrivilligVest. Vi har samlet en række af disse tilbud under overskriften Foreningsservice. Det kan du læse meget mere om her.

 

FrivilligVest tilbyder dig og din forening deltagelse i:

  • Kurser
  • Temadage
  • Events
  • Foredrag

Kig under Aktiviteter her på siden og hold øje med FrivilligVest på Facebook for at holde dig opdateret på, hvad du kan deltage i.

 

Vi vil rigtig gerne kende jeres behov
Så har du og din forening eller frivillige projekt en idé eller behov for kursus, temadag eller ny viden, så kontakt os endelig.

 

Læs mere om FrivilligVest

Hvis du skulle have lyst til at læse mere om FrivilligVest, så har vi samlet en stribe dokumenter, du kan give dig i kast med: