Flyvende start for Frivillig365

Ringkøbing-Skjern Dato: 28. september 2017

Frivillig365-projektet er kommet rigtig flot i gang. Mange fine billeder er sendt ind - og der er en god stak historier, der venter på at blive bragt. Projektet vækker også interesse i udlandet.


De første 28 historier er offentliggjort

Med de første 28 historier offentliggjort er Frivillig365-projektet allerede kommet vidt omkring. Vi har mødt frivillige indenfor idrætten, kulturen, det frivillige sociale arbejde og fra andre områder.

Vi har samtidig hilst på frivillige fra en stribe byer og lokalområder i Ringkøbing-Skjern - og samtidig været på tur udenfor kommunegrænsen flere gange. Faktisk har Frivillig365 også allerede krydset landegrænsen og været både i Tyskland og Irland. Det er selvfølgelig altid spændende at se, hvad der foregår andre steder.

Følg med i projektet

Frivillig365 handler i al sin enkelthed om at fortælle historier fra det frivillige liv i 365 dage i træk. Det gør vi i form af billeder og ganske korte tekster, der til sammen kommer til at udgøre et historisk værk omkring frivillighed. I Ringkøbing-Skjern, i Danmark og så med små afstikkere til det store udland.

Du kan følge projektet to steder:

På projektets egen hjemmeside eller på projektets side på Facebook.