Carsten siger farvel

Ringkøbing-Skjern Dato: 1. november 2017

Den daglige leder i FrivilligVest har søgt nye udfordringer. Carsten Bille Christiansen siger farvel med udgangen af november måned og begynder som Digital Content Manager i DGI.


Daglig leder skifter job

FrivilligVests nuværende daglige leder Carsten Bille Christiansen har valgt at søge nye udfordringer. Den 1. december tiltræder han i en stilling som Digital Content Manager hos DGI, og derfor skal FrivilligVest i gang med at se på, hvem der fremover skal stå i spidsen for foreningen.

”Jeg er selvfølgelig ked af at sige farvel til FrivilligVest, når vi lige er godt i gang med en opstartsfase. Men der bød sig en mulighed, som jeg følte at jeg var nødt til at give en chance. Så selv om jeg forlader FrivilligVest med lidt ondt i maven, så glæder jeg mig meget til de nye udfordringer, jeg skal i gang med,” siger Carsten Bille Christiansen.

FrivilligVest-bestyrelsen er nu trukket i arbejdstøjet for at få sat gang i processen med at få fundet en afløser for Carsten Bille Christiansen.

”I bestyrelsen er vi kede af, at Carsten rejser, men vi vil heller ikke stå i vejen for, at han kan få sit ønskejob,” siger Hans Pinderup, formand for bestyrelsen.

Sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer er han ved at lægge en slagplan for, hvadman gør i forhold til at få ansat en ny leder, konstituering af en midlertidig leder og hvad der ellers følger med.

”Det vil selvfølgelig betyde, at vi i en periode er en medarbejder mindre. Men vi bestræber os på, at vores medlemmer og brugere ikke mærker det,” understreger Hans Pinderup.

”Og så vil vi naturligvis fra bestyrelsens side ønske Carsten tillykke med det nye job, og sige tak for den tid, han har været hos os. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige virke,” lyder det fra formanden.