Foreningsservice

Persondataforordningen.
Du kan her finde skabeloner til både privatlivspolitik og fortegnelse.
Brug dem som inspiration, men tilpas dem din forenings særlige forhold.
Privatlivspolitik og fortegnelse er lovkrav og skal foreligge både skriftligt og elektronisk. Find evt. mere information om persondata på frivillighed.dk eller på datatilsynet.dk

Du kan få vejledning i forhold til din ansøgning til Ildsjælepuljen og til §18-midler. Vi læser meget gerne det igennem, du allerede har skrevet og kan vejlede dig i, hvad de forskellige overskrifter i ansøgningsskemaerne dækker over. Vi bidrager gerne med idéer til indhold.

Du kan finde det du skal bruge for at ansøge Ildsjælepuljen her

§18-midlerne kan du læse mere om her

FrivilligVest kan hjælpe dig, hvis du gerne vil starte netværksmøder op.
Er der andre frivillige foreninger, som laver noget, der minder om det I gør i jeres forening eller nogle som gør noget helt andet og tænker I, at det kunne være en god idé at blive klogere på hinanden? Så hjælper vi jer gerne med at skabe et rum, hvor I kan blive opdaterede på hinanden og hente inspiration med hjem til jeres frivillige engagement.

Når du fortæller os, hvilke typer af frivillige opgaver, du allerhelst vil løse, så kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige sted at blive frivillig.
Vi tager meget gerne en snak med dig og finder frem til, hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi ud af, om det frivilligjob allerede er slået op på frivilligjob.dk eller hvilken forening/projekt, det kunne være relevant for sig at blive frivillig hos.

Du kan få hjælp til din fondsansøgning.
Vi læser meget gerne din ansøgning igennem og giver dig inputs til formuleringer, indhold og opbygning. Vi tager også en snak om relevante fonde.

Du kan få projektsparring hos FrivilligVest.
Sidder du midt i et projekt og har brug for nye indspark og idéer, så send en mail eller ring til os. Vi aftaler et mødetidspunkt og får talt om de udfordringer, I har.

Opstart af foreninger
Vil du gerne starte en forening kan vi hjælpe dig med at få overblik over det, der skal være opfyldt og hvordan du kommer i gang. 

FrivilligVest tilbyder også dig og din forening deltagelse i:
• Kurser
• Temadage
• Events
• Foredrag

Kig under Aktiviteter her på siden og hold øje med FrivilligVest på Facebook for at holde dig opdateret på, hvad du kan deltage i.