Konference: Tag Styring!

07-11 tirsdag kl. 14:00
Mød blandt andet Anders La Cour, professor på Copenhagen Business School, på denne konference om forskellige måder at anse styring på. Skal det være det offentlige, der sætter sig i front på andres selvstyring, når der samarbejdes?

Der eksisterer i dag mange forskellige begreber for, hvordan samarbejdet mellem det offentlige og den frivillige verden bør organiseres f.eks.: Partnerskaber, Governance, Samskabelse.

De mange begreber trækker imidlertid på det samme styringsideal om, at det er det offentliges rolle at styre på andres selvstyring.

Men behøver det at være sådan? Og er der andre måder at gøre det på?

På konferencen udfordres dogmet om, at det er det offentlige, der skal bestemme hvordan og hvilken velfærd, der skal leveres.

Konferencen er vores indspark til, at åbne det offentlige mod i højere grad at udvikle og facilitere de nødvendige rammer for, at nye og relevante aktører i fællesskab udvikler initiativer til produktion af velfærd. Sådan, at de relevante aktører selv tager ansvar for at udvikle initiativer fra neden.

På konferencen vil vi diskutere hvilke udfordringer og muligheder, der ligger gemt i de mange nye styringsidealer, der i dag gør sig gældende for samarbejdet mellem det offentlige og den frivillige verden.

Hovedoplægsholder er Anders la Cour, lektor på Copenhagen Business School, men du vil også komme til at møde andre interessante oplægsholdere.

Konferencen holdes i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter den 7. november fra klokken 14.00-18.00.

Deltagergebyr er 350,- kroner inklusive moms og forplejning.

Endeligt program offentliggøres 14 dage før konferencen.

Meld dig til via formularen her på siden.

Tilmelding